Anna&Nicolai ♥

Dette vakre paret sa hverandres JA i Lyskapellet på Beitostølen en fin men frostbitt dag i starten av februar.  Jeg kjente allerede da jeg møtte opp en times tid før vielsen at det kom til å bli en kjølig dag- ihvertfall for bruden som måtte bekjempe minusgradene i den nyydelige kjolen sin. Så tøffe som brudeparet var holdt de ut og vi fikk fantastiske bilder!

Selve bryllupsbildene tok vi like ved kirken etter at gjestene hadde dratt avgårde i kanefart. Hadde funnet et par perfekte steder hvor kulden hadde tatt over naturen og omringet brudeparet i stive og formfulle krystaller. Helt perfekt! Deretter dro vi videre opp til Garli som ligger i starten av Valdresflya- der hadde brudeparet et ønske om å ta noen av bildene- da frieriet hadde skjedd der. Da ble det jo en selvfølge at hovedbildene skulle taes der! Vi hadde planlagt en suuper utsikt mot Bitihorn en ukes tid i forveien. Denne utsikten var nå byttet ut med et tykt, hvitt tåkelag, MEN med blitzlys, en liten porsjon tålmodighet og mye kjærlighet skapte vi noe magisk. Alt kort oppsummert; det ble rett og slett en enestående vakker dag!

Kjære Anna og Nicolai, tusen takk for en kjempeflott dag sammen med dere to, det var en glede fra start til slutt sammen med så bra folk som er like fine på innsiden som på utsiden <3

Using Format