KJØP AV DIGITALE FILER :


Alle bildene er lett redigerte og klare til bruk. Du kjøper ut rettigheten på bilde(ne) til privat bruk. Bildene leveres via mail og du får en nedlastningslink av meg slik at bildene havner på din datamaskin.

Vær oppmerksom på at bildene vil være beskyttet av "Loven om opphavsrett", dette innebærer at det ikke er lov å endre digitale bilder på noen som helst måte ved å kutte de, legge på filtrer, fjerne logo (om dette gjelder) eller liknende. Bilder som brukes på nettet skal i tillegg alltid krediteres. Det vil si at du må skrive: Fotograf Christine Stokkebryn (og gjerne tagge meg/siden min i tillegg :)) ved bruk av bildene.


2 BILDER

900,-

4 BILDER

1.600,-

6 BILDER

2.100,-

12 BILDER

3.000,-


VIKTIG

for deg å vite dersom du velger å kjøpe digitale filer for å trykke opp forstørrelser selv, hos en amatørlab. Du har som kunde, det fulle og hele ansvaret om bildene ikke blir som forventet, dette gjelder også feil farger etc. Hvis laben du velger bruker en annen fargeprofil enn den jeg har sendt bildene i vil bildene kunne bli veldig rare i fargene og fremstå helt annerledes enn på de digitale bildene du har mottat. Det er derfor veldig viktig at du sjekker dette før bestilling av forstørrelser hos en amatørlab. 

Using Format