Inglin&Thomas♥

Dette flotte brudeparet giftet seg til skikkelig eventyrlige omgivelser! Fjellviddene omringet oss og sammen med sol og knallblå himmel skapte et helt vilt landskap som gjorde dagen helt perfekt- det satt liksom stemningen!

Vielsen fant sted i lyse, fine Lidar kirke. Herifra ble brudeparet etter vielsen fraktet i kanefart mot første lokasjon- helt magisk!  “Ved foten av Bitihorn”, oppover mot Valdresflya hadde vi satt som hovedlokasjon og hvor flertallet av bildene skulle taes. Tross strålende vær var det surt og kaldt- effektivitet var stikkordet for å gjøre opplevelsen minst mulig kald for brudeparet- godt det stod en varm bil å ventet etter endt fotografering. 

Solen begynte så smått å gå ned mot slutten av fotograferingen og med kombinasjonen solnedgang og bitter kulde gav det oss noen helt fantastiske øyeblikk og magiske bilder: 


Tusen takk for at jeg fikk følge en liten del av deres store dag ved å ta deres bryllupsbilder Inglin og Thomas og takk for at jeg får vise frem bildene! <3 


Helene&Eirik♥

Det var nøyaktig -på dagen- 11 år siden Helene og Eirik ble kjærester, det måtte feires med et skikkelig fjellbryllup i vakre, varierte Valdres! Alt fra vielse, bryllupsbilder, middag og fest fant sted på et av de nydeligste stedene, Danebu Kongsgård. Tenk å få gifte seg i slike omgivelser! 

Vi delte inn fotograferingen i to og tok noen av bildene før vielsen. Dette er en fin måte å ta bryllupsbilder på når man har et trangt tidsskjema og ikke har noe imot å se hverandre før vielsen. Det var mange følelser i spill når brudeparet møttes for første gang i kjole og dress- mer ærlige bilder får man ikke og det var vanskelig å holde tilbake tårene.

Til og med værgudene var med oss da vi fikk strålende vær med knallutsikt mot Jotunheimen. Helt p-e-r-f-e-k-t! Bildene denne dagen tok vi rundt i nærområdet av Kongsgården.

Tusen takk Helene og Eirik for at jeg fikk følge deres fantastiske og magiske fjellbryllup- dere er herlige!  
Using Format